ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ

 

Ξεκίνησε μια Αξιοζήλευτη Καριέρα στην Αεροπορική & Τουριστική Βιομηχανία!

 

Γίνε Ιπτάμενος Συνοδός, αποκτώντας το Πτυχίo της ΙΑΤΑ AIRLINE CABIN CREW και εμπλούτισε το βιογραφικό σου για μία θέση εργασίας σε όλες τις Αεροπορικές Εταιρίες του Κόσμου.

Γίνε στέλεχος  Αεροπορικής εταιρίας. Μάθε τα μυστικά διέπουν την σύγχρονη Αεροπορική εταιρία, στην δομή, στην λειτουργία, στον επιχειρησιακό προγραμματισμό, στο marketing και στο revenue.

Γίνε ειδικός της Τουριστικής επιχείρησης, με προοπτική καριέρας σε Ταξιδιωτικό Πρακτορείο, Εταιρία Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων και σε Ξενοδοχεία.

Η Μοναδική μέδοθος εκπαίδευσης εξ αποστάσεως σε διευκολύνει να σπουδάσεις όπου κι αν βρίσκεσαι, ΧΩΡΙΣ μετακινήσεις!

Η νέα μέδοθος εκπαίδευσης εξ αποστάσεως σου παρέχει την δυνατότητα  να εκπαιδευτείς από το μέρος που κατοικείς ή εργάζεσαι ΧΩΡΙΣ να μεταβείς στα Εκπαιδευτικά κέντρα των αστικών πόλεων (Αθήνα ή Θεσσαλονίκη).

Η μέθοδος είναι τόση διαδεδομένη Παγκοσμίως που ενδιαφέρον εκφράζουν πολλοί υποψήφιοι από «γειτονικές» και όχι μόνο Χώρες. Τομείς της e-learning εκπαίδευσης (Aviation-Cargo-Travel and Tourism).

Ζήτησε Πληροφορίες ΧΩΡΙΣ καμία δέσμευση (η συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας, δεν σε δεσμεύει να φοιτήσεις, και μπορεί να είναι μια μεγάλη ευκαιρία!)

Για να αρχίσεις κι εσύ μια περιζήτητη καριέρα στις αεροπορικές εταιρίες όλου του κόσμου, ζήτησε περισσότερες πληροφορίες, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου ΕΔΩ

 

 

 

 

 Γνωμικά Εργασίας
 Γνωμικά Εργασίας
 Αποφθέγματα Εργασίας
 Ρητά Εργασίας
 Ρήσεις Εργασίας
 Gnomika Egrasia
 ΕΣΠΑ
 Σύγχρονη Επιχείρηση
 Γυναικεία επιχείρηση
 Επιχορήγηση ΕΣΠΑ
 Ιστοσελίδες του Site  Προετοιμασία 
Proficiency για ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΟΥΣ!

Proficiency ECPE

με ανάλυση όλων των ασκήσεων στα Ελληνικά! 


Καθηγητής Αγγλικών

Γίνε Καθηγητής Αγγλικών ξεκινώντας από ΕΔΩ


Εξετάσεις Lower


ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ LOWER

Πέρασε κι ΕΣΥ,
το TOEIC, το FCE, το Michigan ή το Κρατικό κι απόκτησε την πιστοποίηση γλωσσομάθειας! Πάτησε
ΕΔΩ