ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ

 


 ΑΣΕΠ:
Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις


Ερώτηση: Που μπορώ να αναζητήσω παλαιότερα θέματα γραπτών διαγωνισμών του ΑΣΕΠ καθώς επίσης και τις τυχόν απαντήσεις τους;

Απάντηση:
Στην αρχική σελίδα του ΑΣΕΠ και συγκεκριμένα στην αριστερή κολώνα επιλέγετε το ΑΡΧΕΙΟ και στη συνέχεια επιλέγετε το Παλαιοί Διαγωνισμοί. Επιλέγετε το έτος στο οποίο εκδόθηκε το ΦΕΚ του Διαγωνισμού που ενδιαφέρεστε. Δίπλα σε κάθε έτος υπάρχει και ο αριθμός των διαγωνισμών που εμπεριέχονται. Το σύστημα σας επιστρέφει μια σελίδα στην οποία αναγράφονται οι διαγωνισμοί με σύντομη περιγραφή και τα απαραίτητα αρχεία. Υπάρχουν καταχωρημένα θέματα, απαντήσεις και στατιστικά συμμετοχής γραπτών διαγωνισμών καθώς και τα οριστικά αποτελέσματα παλαιών διαγωνισμών του ΑΣΕΠ (Γραπτών, Με Σειρά Προτεραιότητας και Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού). (Παλαιοί Διαγωνισμοί)
 


Ερώτηση: Με ποιο τρόπο μπορώ να ενημερώνομαι από το ΑΣΕΠ με τα διάφορα Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις που εκδίδει;

Απάντηση: Στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας του ΑΣΕΠ υπάρχει η ενότητα Ενημερωτικό Δελτίο. Καταχωρείτε το email σας στην ειδική θέση και επιλέγετε το είδος της πληροφόρησης που επιθυμείτε «τσεκάροντας» τις αντίστοιχες θέσεις. Στη συνέχεια πατάτε στο Εγγραφή και το σύστημα θα σας αποστείλει άμεσα στο email που δηλώσατε επιβεβαιωτικό μήνυμα εγγραφής. Στο μήνυμα αυτό θα επιλέξετε τον αντίστοιχο σύνδεσμο για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας ή για την ακύρωση της όλης διαδικασίας. Προσοχή: Εάν το μήνυμα επιβεβαίωσης (και τα μελλοντικά ενημερωτικά Δελτία που θα σας στέλνει το ΑΣΕΠ) δεν εμφανίζεται σωστά, τότε πρέπει να ρυθμίσετε την κωδικοποίηση της γραμματοσειράς στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε UTF-8. Σε περίπτωση που καταχωρήσετε λανθασμένα το mail σας, δεν θα παραλάβετε το επιβεβαιωτικό μήνυμα από το ΑΣΕΠ.

 

 

 

 

 

 Γνωμικά Εργασίας
 Γνωμικά Εργασίας
 Αποφθέγματα Εργασίας
 Ρητά Εργασίας
 Ρήσεις Εργασίας
 Gnomika Egrasia
 ΕΣΠΑ
 Σύγχρονη Επιχείρηση
 Γυναικεία επιχείρηση
 Επιχορήγηση ΕΣΠΑ
 Ιστοσελίδες του Site  Προετοιμασία 
Proficiency για ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΟΥΣ!

Proficiency ECPE

με ανάλυση όλων των ασκήσεων στα Ελληνικά! 


Καθηγητής Αγγλικών

Γίνε Καθηγητής Αγγλικών ξεκινώντας από ΕΔΩ


Εξετάσεις Lower


ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ LOWER

Πέρασε κι ΕΣΥ,
το TOEIC, το FCE, το Michigan ή το Κρατικό κι απόκτησε την πιστοποίηση γλωσσομάθειας! Πάτησε
ΕΔΩ